top of page

Het Schip

De Vriendschap ligt klaar voor vertrek in de haven van Enkhuizen aan de voet van de Drommedaris.

20200809_172920.jpg

Aan boord zijn er 9 slaaphutten met in totaal 20 bedden, twee douches, twee toiletten en een volledig uitgeruste keuken. Er is 220 V stroom beschikbaar, warm en koud stromend water en centrale verwarming voor de kille dagen. De schipper en zijn maat zijn altijd aan boord en staan de gasten met raad en daad bij.

Het is onvergetelijk aan het roer te staan en te genieten van de wind in je haren, terwijl de witte zeilen de Vriendschap duurzaam naar een volgende haven stuwen. Bij het uitvaren uit de ene leuke haven en bij aankomst in de volgende leuke haven helpt iedereen mee met het zeilen. Tussendoor is het genieten en lekker luieren aan dek in de zon, ver weg van het leven van alledag.

Voor de roef is een fijne zitkuip en rondom de tafel met de waterkaart kan lekker worden nagapraat over de fijne zeiltocht of een toast worden uitgebracht op een volgende ontmoeting aan boord.

Benedendeks vindt u een licht en ruim dagverblijf waar u gezellig samen kunt komen. In de keuken kunt u uw favoriete recepten bereiden. Op de comfortabele banken vindt iedereen een plekje om te genieten van lekker lange avonden aan boord van de Vriendschap.

Na een dag lekker uitwaaien en napraten, kunt u aan boord van de klipper Vriendschap een comfortabel bed opzoeken in een van de hutten. Alle hutten zijn voorzien van verwarming; koud zult u het dus niet krijgen!

bottom of page